Informații preliminare

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, precum și Politica noastră de confidențialitate înainte de navigare. Prin accesul/vizitarea site-ului nostru sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. În caz contrar, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Utilizarea este gratuită iar scopul este de a informa și de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare despre activitățile desfășurate de Primăria Măgura.

Reguli privind utilizarea site-ului ­

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • Veți folosi acest site exclusiv pentru scopurile în care a fost creat și pentru informare;
  • Veți furniza informații reale, complete și actualizate;
  • Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe site;
  • Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce un prejudiciu site-ului nostru.
  • Folosiți un limbaj adecvat, civilizat, fără injurii.

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus și de a ne adresa autorităților competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

Drepturi de autor

Acest site este întreținut și administrat de webmaster-ul site-ului. Conținutul site-ului, incluzând date, texte, fotografii, articole și orice alte informații sunt proprietatea utilizatorului de drept al acestui site și este protejat conform Legii nr. 8/1996  privind dreptul de proprietate intelectuală.

Este interzisă accesarea site-ului în vederea modificării, copierii, distribuirii, transmiterii, vânzării, publicării sau exploatării de orice manieră a conținutului acestui site, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului de către alte societăți, site-uri sau vizitatori.

Securitatea datelor și a informațiilor personale

Informațiile cu caracter personal sunt confidențiale. Acest site nu colectează date personale despre vizitatorii și clienții săi, cu exceptia acelora care ne-au fost oferite în mod voluntar prin completarea formularului de înregistrare/contact sau pe orice altă cale (telefon, e-mail, fax). Mai multe detalii regăsiți în Politica de confidențialitate.

Informațiile sunt accesibile numai personalului autorizat și vor fi folosite doar în scopul declarat pentru care ne-au fost furnizate.

Promotorii acestui site vă asigură că au depus toate eforturile pentru ca datele personale furnizate să nu fie accesate de către terțe persoane.

Modificarea termenilor si condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă, fiind un site strict de prezentare. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Litigii

În cazul unor eventuale conflicte între noi și utilizatori, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă iar dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, pe teritoriul României, în conformitate cu legislația în vigoare.

Politica de confidențialitate & Politica cookie

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale. Pentru mai multe detalii cu privire la Politica de confidențialitate sau Politica Cookies, vă rugăm să accesați secțiunile respective.